Ga naar de inhoud

The Lakes Whiskymaker’s Editions Galáxia

199.99

De sterren stonden op één lijn bij de onthulling van deze hemelse smaakcombinatie! Galáxia, de leidende uitblinker in de serie The Whiskymaker’s Editions, is namelijk als een sprankelend sterrenbeeld dat de meest bewierookte karakters uit de serie verenigt in een fles. Het is eigenlijk een feestje waarbij alle mooie eerdere uitgaves van de serie bij aanwezig zijn… Deze whisky’s zijn individueel al prachtig, samen vormen zij volgen The Lakes een goddelijk tapijt. Ontdek de harmonieuze symfonie van Galáxia en geef je over aan een dans van licht en duisternis.

De The Lakes Whiskymaker’s Editions Galáxia is rijk, uitnodigend en verleidelijk geparfumeerd, gember en cacao gaan over in romige houtkruiden en gekonfijte pecannoten. Mooi in balans gebracht door een druppel Manuka honing. Laat uw zintuigen u de weg wijzen naar een lange, gedurfde en majestueuze afdronk die wordt verbreedt met de toevoeging van donker fruit en decadente chocolade. Gebotteld op 54% alc. en slechts gelimiteerd verkrijgbaar.

  • Neus: Rijk, uitnodigend en verleidelijk geparfumeerd. Donkere fruitcake doorspekt met gember, hints van walnoten, cacao en appelkruimeltaart.
  • Smaak: Complex en romig met houtkruiden, in evenwicht gehouden door een Manuka honing, gekonfijte pecannoten en kerstcake.
  • Afdronk: Gedurfd en houdt lang aan met donker fruit en chocolade.