Ga naar de inhoud

Tequila 818 Reposado (by Kendall Jenner)

52.99

Opgericht door model, ondernemer en ‘Keeping Up with the Kardashians’-ster Kendall Jenner. De lijn werd voor het eerst uitgebracht in de VS in mei 2021 en werd een paar maanden later uitgerold in Europa vanwege de enorme populariteit en het succes. 

818 Reposado is zoet van smaak (vanille, karamel, sinaasappel, zoete vruchten), waardoor het de perfecte tequila is om ‘on the rocks’ te nippen of van te genieten in shots met je familie en vrienden.

Kendall Jenner staat bekend om het uiten van haar liefde en passie voor de agavespirit en heeft samengewerkt met enkele van de meest gewaardeerde familiebedrijven en authentieke tequilaproducenten in Jalisco, Mexico om u het best mogelijke kwaliteitsproduct te bieden – 818 Tequila Reposado. 818 Tequilas worden geproduceerd met behulp van moderne technologie om hun consistentie en hoge kwaliteit te garanderen, maar houden zich aan traditionele Mexicaanse methoden om al die aspecten te behouden waar we zo van houden aan tequila. Jenner heeft gezegd dat haar 818 Tequila ‘gewoon perfect’ is, en de meerdere prijzen die aan het merk 818 zijn toegekend, lijken die bewering te ondersteunen!

818 Tequila Reposado wordt geproduceerd van 100% Blue Weber Agave, eerst gekookt in steenovens gedurende 40 uur, voordat het fijn wordt geplet, gefermenteerd en dubbel gedistilleerd in pot stills en vervolgens wordt gerust in eikenhouten vaten. Velen die 818 Tequila Reposado kopen vanwege de hype, worden vervolgens weggeblazen door de rijke, zachte en aangename smaak.

Het Spaanse woord ‘Reposado’ betekent ‘gerust’ en weerspiegelt de korte tijd die de vloeistof in een vat doorbrengt. Hierdoor blijven er meer van de zoetere agave-tonen aanwezig in de smaak, met slechts een lichte, zachte toets van eikenhout die wordt verkregen door het ‘rusten’ in Franse eikenhouten vaten gedurende tussen de 2 maanden en een jaar.

Categorie: