Met alle sneeuw & kou van de afgelopen dagen is het heerlijk opwarmen thuis met een warme gin punch! 2 jaar geleden maakt ik ‘m voor het eerst voor de Winterfoor in de binnenstad van Bergen op Zoom. Dat recept was zo’n hit, en deelden we op onze website zodat mensen deze heerlijke punch ook thuis kunnen maken… Nu leek ons het uitgelezen moment het recept nog eens te delen, de punch is zó lekker!!
WARME GIN PUNCH
- 1 fles Gin
- 1 fles Ruby Port
- 30 ml. verse citroensap (hele citroen uitgeperst)
- citroenschillen
- sinaasappel schijfjes
- 90 ml. Honing
- ca. 5 kruidnagels
- snufje gemalen nootmuskaat
- 2 theelepels gemalen kaneel
- 2 theelepels bruine suiker
Doe alle ingrediënten samen in een pan en verwarm deze ca. 20 minuten op laag voor tot alle ingrediënten goed opgewarmd zijn en de suiker & honing zijn opgelost. Serveer in een mok of leuke (emaille) beker met schijfje sinaasappel & kruidnagel hierin.